官方微信 手机客户端 设为首页 收藏本站 金币充值

登录 注册 举报

K歌录音VST效果器下载 VSTI音源下载 声卡调试

搜索

[动态处理/压缩器/EQ] SSL控制台主控Solid State Logic–Native Channel Strip 2 v1.0 VST效果器插件免费下

新浪微博达人勋

累计签到:58 天
连续签到:2 天
WIN格式:VST VST3 AAX   
MAC格式:  
Linux格式:  
其它系统:  
其它系统格式:   问题投诉
通用格式:  
其它系统: 
容量:20.2
微信公众号输入命令:2700A21 请在微信公众号中输入前面红色字体命令获取提取码等内容,这里没有内容就表示不需要
公众号回复内容:隐藏内容   查看操作方法
下载方式:  当前帖子ID:
关注公众号vstivip

The software development department of the British company Solid State Logic has unveiled the SSL Channel Strip plugin. According to the company, the effect is a key tool in achieving the characteristic polished and luscious sound of SSL studio consoles.

英国公司Solid State Logic的软件开发部门发布了SSL通道条插件。据该公司称,这种效果是实现SSL studio控制台特有的优美悦耳声音的关键工具。

The SSL Channel Strip combines a virtual version of the parametric EQ of the British manufacturer’s consoles with a dynamic module, compressor and gate / expander. The developers refused to emulate microphone preamps: SSL preamps differ in a very clean and neutral sound, which is why they practically do not participate in the formation of the famous sound of consoles.

SSL通道带将英国制造商控制台的参数EQ虚拟版本与动态模块、压缩机和门/扩展器结合在一起。开发人员拒绝模仿麦克风前置放大器:SSL前置放大器的区别在于声音非常干净和中性,这就是为什么他们实际上没有参与著名的控制台声音的形成。

The effects chain is designed to help you with corrective equalization, removing unpleasant sound tones, and lightly compressing the signal. Despite the versatility of the chain, the company notes that the plugin performs best when it comes to processing vocals. The sound takes on a more expensive hue, saturated with a luxurious radiance.

“效果链”旨在帮助您进行校正均衡、消除不愉快的声调并轻轻压缩信号。尽管该链功能多样,但该公司指出,该插件在处理人声时表现最佳。声音呈现出更昂贵的色调,充满了奢华的光芒。

SSL console channel strip features, workflow and sound

SSL控制台通道条功能、工作流程和声音

Compatible with UC1 controller

与UC1控制器兼容

4-band EQ, two shelving sections and two parametric

4波段均衡器,两个搁板部分和两个参数

Variable low-pass and high-pass filter

可变低通和高通滤波器

Switchable EQ characteristics between E Series and G Series

E系列和G系列之间的可切换均衡器特性

EQ section featuring SSL’s ‘Anti-Cramping’ technology

EQ部分采用SSL的“防抽筋”技术

“Over-Easy” soft ratio compression characteristic for smooth transitions

“超简单”软比率压缩特性,实现平稳过渡

Variable process order routing

可变流程订单路由

External side-chain input

外部侧链输入

Dynamics side-chain processing with independent side chains for compressor and expander / gate

压缩机和膨胀机/闸门独立侧链的动态侧链加工

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

觉得好的话,请大家点击打赏!

新浪微博达人勋

尚未签到

好   RE: SSL控制台主控Solid State Logic–Native Channel Strip 2 v1.0 VST效果器插件免费下
我要说一句

新浪微博达人勋

累计签到:1 天
连续签到:1 天
好好好好好好好好或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或或
我要说一句

新浪微博达人勋

累计签到:32 天
我要说一句

新浪微博达人勋

累计签到:7 天
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊大湾区
[发帖际遇]: 富强888 捡了钱没交公 威望 降了 2 . 幸运榜 / 衰神榜
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

大幅度升高
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

我要说一句
为发热无法个人个人个体
我要说一句
的发布会的风光互补大华股份对方的好感
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

感谢分享 谢谢楼主 谢谢谢谢
[发帖际遇]: sjhk111 乐于助人,奖励 9 贡献. 幸运榜 / 衰神榜
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

谢谢分享 谢谢,谢谢分享
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

this is very good
我要说一句