关灯

[放大器/激励器] 音阶改为深沉的低音,加厚打击乐器bleass slow machine [win-osx]

查看
-->
插件格式:VST VST3 AAX AU 
公众号
LMZ253344
支持系统: 
容量:187M
微信公众号输入命令:2086H9 请在微信公众号中输入前面红色字体命令获取提取码等内容
公众号回复内容:隐藏内容   查看操作方法

Slow Machine VST crack mutates any beat or melody from predictable to innovative. Revamp leads into deep basses, thicken percussion, and add live & sequenced tape stop effects!

慢速机器VST裂纹将任何节拍或旋律从可预测变为创新。将音阶改为深沉的低音,加厚打击乐器,并添加现场和顺序的磁带停止效果!

Thanks to 3 different yet complementary ways of manipulating time with creativity, BLEASS Slow Machine crack can deepen any beat by completely or partially slowing down the audio signal, transform epic leads into heavy basses, and add some “tape stop” effect with precision either by touching the X/Y Stop trigger, or by dialing in precise sequence automations.

由于3种不同但互补的创造性操控时间的方法,BLEASS Slow Machine crack可以通过完全或部分减慢音频信号来加深任何节拍,将史诗般的音阶转变为沉重的低音,并通过触摸X/Y停止触发器来精确添加一些“磁带停止”效果,或者通过精确顺序自动拨号。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

觉得好的话,请大家点击打赏!

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

新浪微博达人勋

gO8FauZI
签名
gO8FauZI

新浪微博达人勋

bleass slow

很好使用下看看