关灯

[镶边/延迟/振荡器/合唱] 创建振幅低通滤波器或高通滤波器caelum audio flux mini v1.1.5VST音频效果器

查看
-->
插件格式:VST VST3 AAX AU 
公众号
LMZ253344
支持系统:WIN(32位) WIN(64位) MAC(苹果) 
容量:16M
微信公众号输入命令: 请在微信公众号中输入前面红色字体命令获取提取码等内容
公众号回复内容:隐藏内容   查看操作方法

Flux Mini VST crack is an audio effect that adds life, character and dynamism to your tracks. The customisable graph creates a shape which affects either the amplitude, low-pass filter or high-pass filter. You can emphasise the frequency modulation with the resonance knob too!

Flux Mini VST crack是一种音频效果,可为您的曲目增添活力、个性和活力。可自定义图形创建一个影响振幅、低通滤波器或高通滤波器的形状。你也可以用共振旋钮来强调频率调制!

New in v1.1.0: route MIDI to the plugin to trigger the envelope. MIDI note-ons can either retrigger the envelope or trigger envelope one-shots. Please note that if you update the AU from an older version it may require a restart.

v1.1.0中的新增功能:将MIDI路由到插件以触发信封。MIDI音符可以重新触发封套,也可以触发封套一次触发。请注意,如果从旧版本更新AU,可能需要重新启动。

Pre-loaded with 20 presets to get you going, it won’t be long before you’ve built a plethora of shapes to accentuate your fantastic music.

预加载20个预设,让你去,它不会很久之前,你已经建立了一个过多的形状,以突出你的美妙的音乐。

From simple side-chains to manic modulations, sculpt some life into your sounds – flux it up and have some fluxing fun!

从简单的侧链到狂躁的调制,在你的声音中塑造一些生命——让它流动起来,享受一些流动的乐趣!

features

特征

3 modulation modes: Amp, LPF (Low-Pass Filter) and HPF (High-Pass Filter).

3种调制模式:放大器、LPF(低通滤波器)和HPF(高通滤波器)。

Create custom modulation shapes with the graph.

使用图形创建自定义调制形状。

Synced modulation with your DAW.

与您的DAW同步调制。

MIDI triggering.

MIDI触发。

flux mini vst crack completely free!

通量迷你vst裂纹完全免费!

Flux Mini VST crack is a completely free product! Please feel free to download it and tell all your friends.

Flux Mini VST crack是一款完全免费的产品!请随时下载,并告诉你所有的朋友。

Caelum Audio is a small team and providing free stuff costs us money. Please consider giving a small donation to help us be able to release more free stuff in the future.

Caelum Audio是一个小团队,提供免费的东西需要我们花钱。请考虑捐助一小笔捐款,以帮助我们将来能够释放更多的免费物品。

UNLOCKED: Our version doesn’t require the user to register an account to obtain a free license to use this plugin

解锁:我们的版本不需要用户注册帐户就可以获得使用此插件的免费许可证

This product is free according to Caelum Audio’s website but requires the user to register an account to acquire a free license and then be online to authorize the free license to use the plugin.

根据Caelum Audio的网站,该产品是免费的,但需要用户注册一个帐户以获得免费许可证,然后在线授权免费许可证才能使用该插件。

We’re not sure why the developers did this but we hope they see this and remove the whole authorization process for this FREE plugin.

我们不确定开发人员为什么这样做,但我们希望他们看到这一点,并删除这个免费插

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
觉得好的话,请大家点击打赏!

sdhgdfhfdhdfhj mmaannddaa

当前无好友在线

隐形的头像

隐形的头像:
古风: 你好

下来看看啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

{:soso_e133:}{:soso_e133:}{:soso_e107:}

感谢大神的分享

新浪微博达人勋

看看谢谢老师

下载链接不行了啊啊

新浪微博达人勋

终于找到了,谢谢分享////////////////

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 是

11111111所得税法士大夫

哥们都是好东西啊

4751-343-7074-77029873